SDN wordt een Stichting

Op de afgelopen ALV hebben de aanwezige leden akkoord gegeven om de vereniging Software Development Network (SDN) om te vormen tot de Stichting Software Development Network (SDN). Na deze omvorming zal de SDN samengaan met een professionele organisatie voor het organiseren van events en het uitbrengen van het magazine. Met deze stap wil het bestuur ons geliefd SDN weer naar een hoger platform tillen en zo nog meer toegevoegde waarde geven aan het abonnement van de SDN.

In de komende weken is het bestuur op de achtergrond druk bezig met de formele stappen om de omvorming tot stand te brengen. In een later stadium zullen wij ook de voordelen voor jou als abonnee duidelijk gaan maken! Een ding weten we al zeker, het magazine zal weer in gedrukte vorm op je deurmat ploffen met een grote regelmaat. Voor bedrijven komen er ook allemaal nieuwe mogelijkheden, daarover ook later meer.

Na bijna 30 jaar een vereniging te zijn geweest, zal daar nu een eind aan komen. Maar elk eind is het begin van iets nieuws! We gaan de SDN terug brengen naar een van de belangrijkste en niet meer weg te denken Software developers community!

Wees welkom bij de vernieuwde SDN!

Nieuws

 


Agenda

 

SDN_Event_20161209_4840

SDN - Het netwerk voor professionele software ontwikkelaars