SDN - Het netwerk voor professionele software ontwikkelaars

Algemene informatie over SDN

Als lid van het SDN bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. U maakt deel uit van een netwerk van professionele ontwikkelaars die elkaar met raad en daad terzijde staan. Hierdoor is er altijd een technische vraagbaak binnen handbereik waardoor u bij het oplossen van problemen een aanzienlijke tijdwinst kunt boeken.

Of u nu ontwikkelt voor Windows, Web, Mobile of Cloud ongeacht de programmeertaal .NET, Delphi of iets anders, als lid van het SDN weet u alles. Alle actuele informatie die u nodig heeft haalt u uit de volgende bronnen:

 • Iedere vier maanden het digitale SDN Magazine. Hét lijfblad van en voor programmeurs, met artikelen over alle hierboven genoemde ontwikkel-omgevingen. Zo blijft u ook goed op de hoogte over wat er aan ‘de andere kant’ gebeurt.
 • Drie keer per jaar een Software Development Event: Seminars waarbij een bepaald technisch onderwerp uitvoerig aan de orde komt. De ene keer simpel, de andere keer een ingewikkeld probleem, maar altijd weer voer voor programmeurs. De sprekers zijn absolute meesters op hun terrein en komen uit binnen- en buitenland, als SDN-lid hebt u gratis toegang.    
 • SDN neemt deel in de organisatie van andere grote events, zoals oa Techorama NL of FutureTech. Deze events zullen uiteraard ook voor de leden van de SDN interessant zijn.
 • Contacten met 3rd Party leveranciers. Zowel formeel als informeel heeft het SDN uitstekende contacten met leveranciers die op hun terrein hun sporen verdiend hebben. Het SDN is daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen; een voorsprong die natuurlijk ten goede komt aan de leden. Op zowel de website, de bijeenkomsten als in het SDN Magazine besteden we aandacht aan de ontwikkelingen en noviteiten.
 • Wekelijkse SDNCast uitzending met het laatste nieuws, een overzicht van de komende events en gasten/demo's. 

 

Een SDN lidmaatschap bestaat er in twee vormen. Er is keuze uit een bedrijfs- en een persoonlijk lidmaatschap.

 • Het bedrijfslidmaatschap:
  Een bedrijfslidmaatschap is een lidmaatschap voor minimaal twee personen dat uitbreidbaar is. Het lidmaatschap wordt op de bedrijfsnaam aangegaan. Er kunnen twee (of meer) personen deelnemen aan de SDN-evenementen en er kunnen twee (of meer) personen van de SDN website en nieuwsgroepen gebruik maken. U kunt het lidmaatschap uitbreiden met extra personen en met extra exemplaren van het SDN Magazine. 
  Een bedrijfslidmaatschap kost € 299,00 per jaar (2 personen). Een uitbreiding van het lidmaatschap met extra personen kost € 99,00 per persoon per jaar excl. BTW.
 • Het persoonlijk lidmaatschap:
  Een persoonlijk lidmaatschap is de eenvoudigste lidmaatschapsvorm. Het is bedoeld voor één persoon en het kan niet op een bedrijfsnaam worden aangegaan. Er kan één persoon naar SDN evenementen, er heeft één persoon toegang tot de SDN website en nieuwsgroepen, en er wordt één exemplaar van het SDN Magazine verzonden.Een persoonlijk lidmaatschap kost € 199,00 per jaar excl. BTW

 

Het is duidelijk: ontwikkelaars die voorop willen lopen bij de ontwikkelingen, worden lid van het SDN. Meer dan 1000 collega’s zijn u al voorgegaan.
Mogen we u binnenkort ook als lid verwelkomen in dit gezelschap? Klik hier om lid te worden van SDN

Met vriendelijke groeten,
Bestuur en medewerkers van SDN.

Software Development Network

E-mail: info@sdn.nl  

 

 

Bestuur en medewerkers

Marcel Meijer
Bestuur, voorzitter
marcel.meijer@sdn.nl


Roy Janssen
Bestuur, secretaris
roy.janssen@sdn.nl

 


Maarten van Stam
SDN Cast
maarten.vanstam@sdn.nl