Nieuws

FutureTech 2020

Future Tech is hét jaarlijkse kennis-event voor Microsoft-IT professional in Nederland. Op 16 september a.s. vindt alweer de tweede editie plaats, in de Jaarbeurs te Utrecht. 


Future Tech is de conferentie vóór en dóór developers, architects en IT-professionals die werken met Microsoft-technologieën [C#, .NET framework, Azure en web-technologieën].

Vol trots kunnen we melden dat de keynotes van de dag verzorgd gaan worden door niemand minder dan Richard Campbell (CA) en Stephen Forte (USA). Maar daarnaast ook sprekers als Anna Melashkina (UKR), Kim van Wilgen (NL) en Gian Paolo Santopaolo (CH).

Het programma van Future Tech zit boordevol hands-on workshops, keynotes,  technical sessions en verschillende masterclasses over topics als AI, Cloud, DevOps, Mixed Reality en Security. Kijk voor het hele programma op www.futuretech.nl

Ben je werkzaam als IT professional binnen het Microsoft ecosysteem? Dan mag je Future Tech niet missen ! De achterban en community van SDN hebben 50% korting op de ticketprijs en betalen geen 170,- euro incl btw maar slechts 85,- euro incl. btw. Gebruik daarbij de speciale kortingscode :  SDNFT2020

Tickets zijn te verkrijgen via  www.futuretech.nl
  • FutureTech 2020