Nieuws

Future Tech 2019

De IT conferentie voor Microsoft en .NET Technologies

13 Maart – Jaarbeurs Utrecht


Op 13 Maart a.s. is het dan eindelijk zover. De eerste editie van de IT conferentie Future Tech 2019. Het kennis evenement voor en door developers, architecten en IT professionals die werken met Microsoft technologieën (C#, .Net framework, Azure en web technologieën).

Op de Future Tech Conferentie zal het programma in het teken staan van topics als AI, Mixed Reality (AR & VR), IoT, Blockchain, Future Teams en Security. Met grote sprekers uit het binnen- en buitenland. Bekende namen als Microsoft director Gian Paolo Santopaolo uit Zwitserland, Hakan Silfvernagel uit Noorwegen, James Ashley uit de Amerika, Future Team specialist Sander Hoogendoorn, Security specialist Brenno de Winter en Sander Duivenstein zullen oa acte de présence geven. Daarnaast ook inspirerende hands on workshops van oa Joost van Schaik, Sascha Wolter, Jan Willem Groenenberg en Hans Boksem. Zie voor het hele programma en alle sprekers www.futuretech.nl

Kortom een must voor elke Microsoft IT professional. Het evenement is een initiatief van de verschillende Microsoft usergroups, zoals de DotNed usergroup, SDN en MixUG en wordt ondersteund door vele toonaangevende IT bedrijven.

Tickets zijn te koop via de site van FutureTech.nl. Een ticket verschaft je toegang tot het eendaagse event en omvat ook alle catering gedurende het event.

Met de kortingscode SDNLOVESFUTURETECH krijg je 50% korting op de toegang!

  • Future Tech 2019