Nieuws

SDN Cast 67 – Apple Event en Windows Insider Previews



Het was me het weekje wel weer. Een paar Windows Insider Previews en uiteraard ook weer het nieuws van Apple van het deze week gehouden Apple Event waarbij de Apple Watch 3, Apple TV en iPhone 8 en iPhone X werden gepresenteerd. Waren alle features weer vernieuwd? We bespreken het allemaal in SDN Cast 67.

 

Buiten dit grote evenement uiteraard ook nog aandacht voor de nieuwsitems van de week. De aankondiging van een nieuwe Windows Developer Day, overdracht van NuGet services naar Microsoft, Teams guest access, help VS Code vertalen en nog veel meer …

 

Kijk daarom zelf nog even naar onze opname van de 67e SDN Cast deze week.

 

Waar kan je de 67e editie van onze SDN Cast vinden?

https://youtu.be/VuyYYPb22ac

 

Nog niet geregistreerd op ons YouTube kanaal?

Schrijf je in voor ons YouTube kanaal zodat je geen enkele uitzending mist. Meestal zenden we uit op donderdagavond om 20:00 uur maar er kan weleens een afwijking in zitten in het geval er andere dingen in de agenda komen. Dus als je er zeker van wilt zijn Subscribe dan ons kanaal via YouTube of ga naar http://www.sdncast.nl om te kijken wanneer onze volgende uitzending gepland staat.

 

Het overige nieuws:

 

Windows Developer Day Returns!
https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/09/14/windows-developer-day-returns

 

Transfer ownership of the NuGet.org service to Microsoft

https://maartenvanstam.wordpress.com/2017/09/08/transfer-ownership-of-the-nuget-org-service-to-microsoft/

 

Fall event: Microsoft Future Decoded

https://maartenvanstam.wordpress.com/2017/09/07/fall-event-microsoft-future-decoded/

 

Microsoft Teams Guest Access

https://maartenvanstam.wordpress.com/2017/09/12/microsoft-teams-guest-access/

 

Windows Template Studio 1.3 Released!

https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/09/12/windows-template-studio-1-3-released

 

Apple Event

Apple Watch 3 with Cellular (maar niet in NL)

Apple TV 4K

iPhone 8 and 8 Plus

www.apple.com

 

Get Your Apps Ready for iOS 11!

https://blog.xamarin.com/get-apps-ready-ios-11/

 

Announcing Orleans 2.0 Tech Preview 3
https://blogs.msdn.microsoft.com/orleans/2017/09/13/announcing-orleans-2-0-tech-preview-3/

 

Debug live apps in Azure with the Snappoints and Logpoints preview
https://blogs.msdn.microsoft.com/visualstudio/2017/09/13/debug-live-apps-in-azure-with-the-snappoints-and-logpoints-preview/

 

Windows Template Studio 1.3 Released!
https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/09/12/windows-template-studio-1-3-released/

 

Announcing Windows 10 Insider Preview Build 16288 for PC & Build 15250 for Mobile

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/09/12/announcing-windows-10-insider-preview-build-16288-pc-build-15250-mobile

 

Announcing Windows 10 Insider Preview Build 16362 for PC (Skip Ahead)

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/09/13/announcing-windows-10-insider-preview-build-16362-pc-skip-ahead

 

Translate VS Code

https://www.transifex.com/microsoft-oss/vscode-editor/

 

Events

Events van de week

 

Microsoft Edge Web Summit 2017 - 13 september, Online

https://summit.microsoftedge.com/

 

MixUG - Development Event - 13 September, Gouda

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mixug-development-evenement-34890959800

 

Xamarin Dev Days - 16 September – Amsterdam

https://ti.to/xamarin/dev-days-amsterdam-2017

 

Aankomende evenementen

 

DevIntersection Europe, 18-20 September - Stockholm

https://www.devintersectioneurope.com/#!

 

.NET Conf - 19-21 September

http://www.dotnetconf.net/

 

Microsoft Envision - September 25-27 - Orlando

https://www.microsoft.com/en-us/envision/default.aspx

 

Ignite 2017 - 25-29 september - Orlando
https://ignite.microsoft.com
https://myignite.microsoft.com/sessions

 

Hybrid IT Event – 26 september – Maarssen, NL
http://www.fujitsu.com/nl/microsites/hybrid-it/event/index.html
 

4DotNet Events - Xamarin Event - 28 september, Nieuwegein
http://events.4dotnet.nl/xamarin-event/

 

SDN Event 3 - 6 Oktober 2017, Zeist, NL

https://www.sdn.nl/EVENTS/6-oktober-2017

 

OpenHack Amsterdam, 9-11 oktober, Amsterdam
https://aka.ms/openhackamsinvite
Register:
https://www.microsoftevents.com/profile/form/index.cfm?PKformID=0x2564678abcd

 

Windows Developer Day – October 10, London, UK

https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/09/14/windows-developer-day-returns

 

TechDays 12-13 oktober, 2017 RAI Amsterdam 

http://www.techdays.nl/
https://techdays.msnlevents.net/content/eventselection.aspx?eventid=26152

 

SharePoint Saturday Belgium 2017, 21 oktober, Brussels BE

http://www.spsevents.org/city/brussels/brussels2017

SharePoint Unite - 24-26 oktober 2017, Haarlem
https://sharepointunite.com/

 

Dev Intersection, 30 oktober – 2 November, Las Vegas

https://www.devintersection.com/#!/

 

Firebase Dev Summit – Amsterdam – 31 Oktober

https://firebase.google.com/dev-summit-17/

Microsoft Future Decoded - London, UK - October 31-November 1

https://futuredecoded.com/

 

Web Summit - 6-9 November 2017, Lissabon, Portugal
https://websummit.com/

 

Visual Studio Live! 12-17 november 2017 Orlando, FL

https://live360events.com/events/orlando-2017/vslive.aspx

 

MixUG - Eindgebruikers Evenement - 29 november - Gouda

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mixug-eindgebruikers-evenement-34890983872

 

NgEurope, 1-2 Februari 2018, Paris - France
https://ngeurope.org/

 

Ook zijn we nog op zoek naar sprekers voor onze eigen events en Meetups, dus als je iets zou willen vertellen over hot Technologies of gewoon iets wat je hebt geïmplementeerd op je werk of in een app wat interessant kan zijn voor ons publiek laat het ons dan weten, zodat we je kunnen inplannen op een van de volgende SDN-events of Dutch .NET Group Meetups.

Dit geldt ook voor als je een leuk artikel wilt schrijven die we kunnen plaatsen in onze SDN Magazines of SDN Website. Het nadeel van het magazine is dat er best een tijdje tussen kan zitten tussen aanleveren en de daadwerkelijke publicatie. Je kan dan ervoor kiezen om aan te geven dat je jouw artikel zou willen laten plaatsen op onze website www.sdn.nl! Wij zullen het artikel dan beoordelen en als de kwaliteit goed genoeg is bevonden dan zullen we hem plaatsen op de website.

Opties genoeg dus als je je ei kwijt wilt, sterker nog – je kan zelfs aanmelden als gast spreker voor onze SDN Cast shows en praten over je projecten waar je op dat moment aan werkt! We geven je dan instructies over hoe je kan deelnemen en wat je er voor nodig hebt.

Hopelijk zien we jullie weer bij onze volgende wekelijkse web cast, kijk daarvoor op www.sdncast.nl om de tijd te bekijken waarop onze volgende cast is gepland of ga naar www.sdncast.nl/youtube om alle oude afleveringen en video’s te bekijken. Vergeet uiteraard ook niet te subscriben op ons kanaal via www.sdncast.nl/subscribe of rechtstreeks op YouTube om geen aflevering te missen!

[Read More...]

  • SDN Cast 67 – Apple Event en Windows Insider Previews