Magazines

SDN Magazine 116

9-3-2013
SDN Magazine 116

Beste SDN magazine lezer,

Het is weer gelukt om een magazine te maken met mooie artikelen. Zoals je gemerkt hebt, wordt het wel steeds lastiger om de geplande publicatie datum te halen. Onze excuses daarvoor, maar we proberen goede en interessante artikelen te brengen en dat neem tijd in beslag. Mocht je nog plannen hebben voor een artikel, dan kun je contact met mij opnemen. Op de SDN website als je op het magazine menu klikt de kopij aanlever data. Voor het volgende magazine 117 is dat 1 april en dat is geen geintje.

Het jaar begon koud met sneeuw, vleugjes van Elfstedentocht dromen en bijbehorende overlast. Het begint nu toch weer gauw lente te worden en dan komen er weer mooie dingen aan. Hebben jullie je Windows Phone 7.5 al geüpdate naar 7.8? Hoeveel van jullie hebben al een Surface RT gekocht, nu hij in Nederland verkrijgbaar is? Of zitten we nu met zijn allen te wachten op een Surface Pro ;-) In dit magazine staat een klein stukje over de Surface Pro. Ik gebruik nu al dagelijks een dergelijk apparaat en mijn eerste ervaringen ga ik met jullie delen.

Dat is natuurlijk niet het enige artikel. De onderwerpen lopen uiteen van continues deployment vanuit TFS naar Domain Specific Languages. Maar ook Windows Azure Mobile Services en Windows Azure Websites komen aan bod. Ben je meer van Mobile development, dan ook deze keer een mooi artikel over Android development voor de .NET developer. Bob en Cary Jensen maken het af voor de Delphi sectie. Kortom voldoende om je kennis weer op te halen.

Rest mij jullie veel leesplezier te wensen en vooral uit te nodigen om ook eens te schrijven voor ons SDN magazine. Korte artikelen of ervaringen komen altijd van pas en ik beloof je dat je artikel ook altijd geplaatst zal worden.

Met vriendelijke leesgroet,
Marcel

Delphi Bob Swart = HTML5 Builder DataSnap Clients 5
Cloud Didier Caron = Azure mobile services: Een ‘one stop’ backend voor jouw App 9
Delphi Cary Jensen = Two Approaches to Sub-classing Components Compared 12
General Michiel van Otegem = Back to Basic 17
Mobile Willem Meints = Mono en Android, een prima koppel 18
Cloud Marcel Meijer = Windows Azure Websites 22
General Sander Hoogendoorn = Modeling your domain driven design in UML 25
Desktop Wouter de Kort = Unit Testen kan veel makkelijker 28
Cloud Hassan Fadili = Continuous Delivery / Deployment met TFS Azure 2012 Release 30
Databases Robert Jan Boeije = Using the ObjectManager 30