Magazines

SDN Magazine 127

22-12-2015
SDN Magazine 127

Beste SDN Magazine lezer,

Het zijn weer de donkere dagen van het jaar. Je gaat na je werk in het donker en komt thuis in het donker. Voordeel is wel weer de gezellige lichtjes en warme sfeer in alle huizen. Helaas wil het nog niet echter winteren, maar dat zal straks wel in alle hevigheid toeslaan.

Ik hoop dat Sinterklaas je weer voorzien hebt van mooie nieuwe hardware. Misschien wel een uit het artikel in dit magazine. Anders hoop ik dat de er iets moois onder de kerstboom ligt. Mocht je aan beide tradities niet meedoen, dan hoop ik dat je jezelf toch verwent hebt na het harde werken van afgelopen jaar.

Dit magazine is wel perfect voor deze donkere dagen. Lekker weggedoken op de bank de artikelen van je collega’s lezen. Hoe zij met de nieuwe technieken hebben gespeeld en hoe zij het hebben ingezet. Altijd leuk om de ervaringen te lezen voordat je er zelf mee gaat werken. Cary, Danny, Gerald, Pepijn, Sander, Marcel,  Bob en Cornell hebben hun uiterste best gedaan om hun ervaringen mooi vorm te geven. Over Delphi 10, Runtime datasets, Dependency injection Unit tests, Xamarin Forms, Roslyn analysers, Projecten en Software en Microsoft Hardware.

Weet je dat Iedereen het in zich heeft om een artikel te schrijven? En weet je dat wij altijd kansen geven om dat ook te doen? Dus heb je zin om zelf een artikel te schrijven of een sessie te doen, meldt je bij ons. We helpen je graag verder.
Rest mij eigenlijk alleen nog om jullie een goed uiteinde en een prachtig begin te wensen. Laten we hopen dat 2016 een succesvol jaar voor ons allemaal mag zijn. Een jaar met geweldige opdrachten, carriere kansen en nieuwe vriendschappen. Een goed 2016.

Groeten,

Marcel Meijer eindredacteur Magazine en Voorzitter SDN

 

 

.NET Roslyn analyzers voor jouw coderichtlijnen - Pepijn Sitter 05
MOBILE Xamarin.Forms, platform specifieke implementaties met de DependencyService - Gerald Versluis 10
DELPHI Runtime DataSets - Cary Jensen 13
GENERAL Why the project metaphor doesn’t fit software development - Sander Hoogendoorn 16
.NET Unit Testing made easy with Dependency Injection - Danny van der Kraan 18
DIVERSEN Microsoft hardware - Marcel Meijer 22
ALM Getting started met NuGet in de enterprise - Cornell Knulst 26