Magazines

SDN Magazine 126

13-9-2015
SDN Magazine 126

Beste SDN Magazine lezer,

Yes, het is weer gelukt. Een mooi vol nieuw magazine met mooie artikelen en interessante weetjes. Dat gaat weer de nodige nuttige leesuurtjes opleveren. We hopen dat jullie hem met net zoveel plezier lezen als wij hem maken.

Al over op Windows 10? Na een grootste marketing campagne en bijbehorende events, is Windows 10 inmiddels voor iedereen beschikbaar. Ik heb als Windows Insider met de vroege versies gewerkt, maar de huidige versie is goed stabiel en prettig om mee te werken. Als je van Windows 8 kwam, dan lijkt het alsof je weer
terug naar het Windows 7 tijdperk gaat. Maar vanaf Windows 7 zijn de verschillen minder groot, maar het gebruiksgemak en nieuwe functionaliteit is wel super verfijnd. Het upgraden naar deze nieuwe versie was een heel eenvoudig proces. Oké, behalve als je computer niet up-to-date of met virussen zat, dan kost het wat meer moeite. In dit magazine een paar random opmerkingen van SDN Nieuwsbrief lezers.

Gebruik je ook Visual Studio 2015 al? Met de komst van Windows moest hier ook van alles aan gebeuren. Ook hier nieuwigheden en extra gebruiksgemak. Minder irritante modal schermen en betere asynchrone verwerking van laden. Ook een aantal handigheden van tools als Resharper zijn overgehaald naar het basis product.Het upgraden van Visual Studio 2013 projecten naar Visual Studio 2015 loopt als een zonnetje. Welke functies en aanpassingen vind jij het mooist? In dit magazine een paar random opmerkingen van SDN Nieuwsbrief lezers.

Dit magazine staat om te beginnen vol met mooie, interessante en praktische artikelen. Deze keer met Hoe Azure Web Apps te Troubleshooten door Barry Luijbregts, Praktijkvoorbeeld van het toevoegen van auditing met Dependency Injection’s Interception met Danny van der Kraan, Build vNext, a new ERA of building software easy and flexible van Hassan Fadili, Xamarin.Forms, een introductie met Gerald Versluis, Windows 10 Apps on your Raspberry PI2 via Marcel Meijer, What is agile architecture anyway? The red pill and the blue pill geschreven door Sander Hoogendoorn, Beveilig de toegang tot Azure Storage met SAS tokens uitgevogeld door Sander van de Velde en Inter-Process Cooperation van Cary Jensen.

Heb je zelf zin om een artikel te schrijven of een sessie te doen, meldt je bij ons. We helpen je graag verder.

Groeten,

Marcel Meijer eindredacteur Magazine en Voorzitter SDN •
CLOUD Hoe Azure Web Apps te Troubleshooten - Barry Luijbregts 05
.NET Praktijkvoorbeeld van het toevoegen van auditing met Dependency Injection’s Interception - Danny van der Kraan 10
TFS CLOUD Build vNext, a new ERA of building software easy and flexible - Hassan Fadili 14
MOBILE Xamarin.Forms, een introductie - Gerald Versluis 17
WINDOWS Windows 10 Apps on your Raspberry PI2 - Marcel Meijer 21
GENERAL What is agile architecture anyway? The red pill and the blue pill - Sander Hoogendoorn 22
CLOUD Beveilig de toegang tot Azure Storage met SAS tokens - Sander van de Velde 24
DELPHI Inter-Process Cooperation - Cary Jensen 28