Magazines

SDN Magazine 132

15-8-2017
SDN Magazine 132

Beste SDN magazine lezer,

De vakanties zijn nu bijna voorbij en voor je ligt het nieuwe SDN magazine. Ook deze keer is het gelukt om er een mooi magazine van te maken.

Heb je 6 oktober al vrij gepland om naar Zeist te komen? Het belooft nu al een mooi event te worden. We kunnen al verklappen dat in de Delphi Track Cary Jensen zal langskomen! Als dat niet iets is om naar uit te kijken, dan weten we het niet meer. De overige sessies worden ook door mooie en goede sprekers gevuld, zodra we de bevestiging krijgen van deze sprekers zullen we ze op de site en nieuwbrieven bekend maken. 5 sessies van het vorige event zijn op YouTube te bekijken, zeker de moeite waard.

Hou ook onze SDNCast uitzendingen in de gaten voor meer up-to-date informatie en informatie over de komende events. Ben je al geabonneerd op ons kanaal? Ga naar www.sdncast.nl voor meer info!

In dit magazine komende de volgende onderwerpen aan de orde (in willekeurige volgorde): Cosmos DB, FireDAC datasets, Build lamp on Azure, Monoliths en Conferenties. Allemaal mooie artikelen van de auteurs Sander Hoogendoorn, Maarten van Stam, Cary Jensen, Mark Monster en Fanie Reynders.

Rest mij om namens alle medewerkers van de SDN veel leesplezier en tot ons volgende event of uitzending van de SDN Cast (elke week op donderdag na 20:00 uur). Wil je schrijven voor ons magazine of spreken op onze events of meedoen aan onze cast meldt je dan op redactie@sdn.nl.

Groeten,
Marcel
Eindredacteur Magazine en Voorzitter SDN

CLOUD Creating a Build Lamp on Azure - Fanie Reynders 06
DELPHI Configuring Firedac Datasets - CAry Jensen 11
CLOUD Cosmos DB, een Database voor de Cloud - Mark Monster 17
GENERAL When to Get Rid of Your Monoliths and When Not - Sander Hoogendoorn 20
GENERAL Conferenties, Conferenties, Conferenties - Maarten van Stam 22