Magazines

SDN Magazine 131

28-2-2017
SDN Magazine 131

Beste SDN Magazine lezer,

Als dit magazine een voorbode is van 2017, dan staat ons nog veel te wachten. 48 Pagina’s vol prachtige verhalen over ons geliefde vak.

Ik ben heel benieuwd welke nieuwtjes we te horen krijgen tijdens de Build keynote in mei. Naast de volgende versie van Windows kan het haast niet anders, dat er meer te vertellen is.

Maar in maart hebben we ons eigen event nog. Een event vol met supermooie sessies, sterker nog, bijna allemaal zijn ze handson en nagenoeg zonder slides en zeker zonder marketing slides! Echte experts uit het veld en stuk voor stuk goede sprekers komen op ons event aan jullie vertellen hoe we de technologie op de juiste manier kunnen inzetten. Je kunt je al inschrijven en ik beloof je, het is de moeite en de dag meer dan waard!

De komende events en magazines zullen net zo interessant zijn. Hou ook onze SDNCast uitzendingen in de gaten voor meer up-to-date informatie en informatie over de komende events. Ben je al geabonneerd op ons kanaal? Ga naar www.sdncast.nl voor meer info!

In dit magazine komende de volgende onderwerpen aan de orde (in willekeurige volgorde): Logic Apps en Functions, T-SQL, Firedac Datasets, Windows Containers, Azure Bot Service, Azure Machine Learning, DevOps ALM Rangers, Refinements en .NET on Google Platform. Allemaal mooie artikelen van de auteurs Mete Atamel, Peter ter Braake, Steef-Jan Wiggers, Ruud Schneiders, Cary Jensen, Cornell Knulst, Fanie Reynders, Wouter de Kort en Sander Hoogendoorn.

Rest mij om namens alle medewerkers van de SDN veel leesplezier en tot ons volgende event of uitzending van de SDN Cast (elke week op donderdag na 20:00 uur). Wil je schrijven voor ons magazine of spreken op onze events of meedoen aan onze cast meldt je dan op redactie@sdn.nl.

Groeten,
Marcel
Eindredacteur Magazine en Voorzitter SDN

CLOUD Serverless Integration: Logic Apps en Functions - Steef-Jan Wiggers 06
SQL T-SQL Gestuurde Backend Server Bijzonder eenvoudig en snel - Ruud Schneiders 12
DELPHI Loading Data into Firedac Datasets - Cary Jensen 16
CLOUD Windows Containers: What Is It And Why Should We Care? - Cornell Knulst 23
CLOUD Let’s Build Generate a Bot With Azure Bot Service - Fanie Reynders 27
BIG DATA Data Science Met Azure Machine Learning - Peter ter Braake 32
ALM Real World DevOps Met De Microsoft ALM Rangers - Wouter de Kort 38
GENERAL Beyond Refinements - Sander Hoogendoorn 42
CLOUD Windows and .NET on Google Platform - Mete Atamel 44