SDN Event 23 juni 2017

Dit belooft een heel mooi event te worden met twee Amerikaanse sprekers Brady Gaster van Microsoft en Richard Campbell van DotNetRocks. In de Delphi track hebben we Engelse sprekers. Speciaal voor ons komen ze een dagje over om te spreken over hun passie. Hier wil je bij zijn, dus schrijf je vast in! De rest van de sessies zullen asap verschijnen op deze plek. Reserveer je plekje alvast, het kan wel eens heel druk worden!

Het SDN event team!

Event locatie

Achmea Conference Center
Achmea Conference Center
Handelsweg 2, 3707 NH ZEIST
Telefoon: 030 - 693 70 00

Sponsors

 

 


Inschrijven           

Leden van de vereniging SDN hebben gratis toegang tot dit SDN Event.
Leden met een persoonlijk lidmaatschap kunnen alleen zelf deelnemen. Leden met een bedrijfslidmaatschap kunnen met het aantal personen deelnemen dat in het bedrijfslidmaatschap is opgenomen. Bij aanmelding van meer personen dan is opgenomen in het lidmaatschap betalen de extra deelnemers het tarief voor niet-leden.

Indien je ingelogd bent op de website en je bent SDN lid, dan worden automatisch je gegevens ingevuld. Als je niet bent ingelogd of geen lid bent kun je ook gewoon je gegevens invullen. De ledenadministratie controleert aan de hand van de ingevulde gegevens of je wel of geen lid bent van de vereniging.

Ook niet-leden kunnen zich aanmelden voor deelname
De kosten voor deelname voor niet-leden bedragen € 100,00 per persoon, incl. btw.

Via het bovenstaande formulier kunt u zich inschrijven.