Nieuws

Huidige artikelen | Zoek | Syndicatie


Databases

 

3-10-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer

In onze reguliere magazines komt Cloud naast Mobile, Web en Desktop al veelvuldig aan bod, maar het momentum van de Cloud is nu en daarom hebben wij deze special gemaakt. In deze Cloud special lees je over de verschillende aspecten van de Cloud platformen.

   Lees meer...
13-9-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Bekijk de keynote van Microsoft //build/windows, vanavond 18.00 uur via http://t.co/XzTqSu4 en volg http:\\twitter.com\@bldwin of de tags #win8nl #w8nl via Twitter.

   Lees meer...
3-7-2011 - ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Visual Studio LightSwitch zal op 26 juli gelanceerd worden. Met LightSwitch komt er een tool op de markt, waarmee snel en eenvoudig business applicaties gebouwd kunnen worden voor de Desktop en de Cloud.

   Lees meer...
28-6-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, FoxPro, Visual Objects, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer

For the first time in October 2011, Trifork (http://trifork.ch) in partnership with the Dutch JTeam (http://jteam.nl), is organizing an international software development conference under the brand name 'GOTO Amsterdam'.

   Lees meer...
26-6-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Afgelopen donderdag werd in België de CommunityDay 2011 gehouden. Deze dag is kosteloos voor de bezoekers en wordt georganiseerd door alle Belgische usergroups en verenigingen. Dat doen ze nu al voor de vijfde keer op rij en het aantal deelnemers was deze keer gegroeid naar 450.

   Lees meer...
29-5-2011 - .NET, ASP.Net, Architecture, Databases, Marcel Meijer
VX Company nodigt jou uit deel te nemen aan het online seminar op maandag 6 juni 2011 om 20.00 uur. We willen je graag vertellen wat voor ons werken in de Microsoft softwareontwikkeling zo speciaal maakt.
 
   Lees meer...
28-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Roel Hans Bethlehem

Voor het eerst zijn Technet Live en de DevDays samengevoegd onder de vlag van de TechDays (www.techdays.nl). Technet Live en de DevDays vinden nog wel steeds op verschillende dagen plaats, respectievelijk 26-27 april en 28-29 april. Zelf heb ik de DevDays bezocht op de 28ste april.

   Lees meer...
11-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Dit jaar zal er geen TechEd Europe zijn, maar voor ontwikkelaars zijn er andere opties. Kun je niet naar de DevDays, dan is er in juni de DevConnections een prima alternatief met meer dan 50 sprekers en 100 tracks. Sprekers als Dino Esposito, Richard Campbell, Juval Löwy, Billy Hollis en John Papa verzekeren je van een topevent.

   Lees meer...
1-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Ook dit jaar zul je de SDN weer tegenkomen op de DevDays 2011! We staan zowel in de Community lounge als op de Ask the Experts stands. Kom langs!

   Lees meer...
27-3-2011 - .NET, ASP.Net, IW, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Afgelopen zaterdag was het zover, de gezamelijke nederlandse communities DIWUG, Sixin, DotNed, VB Central en SDN, organiseerde voor de 4de keer CodeCamp NL. Deze editie werd gelijktijdig op dezelfde locatie gehouden als de eerste nederlandse SharePoint Saturday. Locatie van handeling Hotel Mitland in Utrecht.

   Lees meer...
Pagina 4 van 7Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  Volgende   Laatste