Nieuws

Huidige artikelen | Zoek | Syndicatie


UX

 

11-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Dit jaar zal er geen TechEd Europe zijn, maar voor ontwikkelaars zijn er andere opties. Kun je niet naar de DevDays, dan is er in juni de DevConnections een prima alternatief met meer dan 50 sprekers en 100 tracks. Sprekers als Dino Esposito, Richard Campbell, Juval Löwy, Billy Hollis en John Papa verzekeren je van een topevent.

   Lees meer...
1-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Ook dit jaar zul je de SDN weer tegenkomen op de DevDays 2011! We staan zowel in de Community lounge als op de Ask the Experts stands. Kom langs!

   Lees meer...
27-3-2011 - .NET, ASP.Net, IW, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Afgelopen zaterdag was het zover, de gezamelijke nederlandse communities DIWUG, Sixin, DotNed, VB Central en SDN, organiseerde voor de 4de keer CodeCamp NL. Deze editie werd gelijktijdig op dezelfde locatie gehouden als de eerste nederlandse SharePoint Saturday. Locatie van handeling Hotel Mitland in Utrecht.

   Lees meer...
15-3-2011 - .NET, ASP.Net, UX, Architecture, Marcel Meijer

Vandaag is LightSwitch Beta 2 beschikbaar gekomen.

   Lees meer...
10-3-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, FoxPro, Visual Objects, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer

Het Internet Explorer team heeft bekend gemaakt op hun blog, dat Internet Explorer 9 vanaf 14 maart algemeen beschikbaar komt.

   Lees meer...
9-3-2011 - .NET, ASP.Net, IW, DotNetNuke, UX, Architecture, Marcel Meijer

De eerste service pack voor Visual Studio 2010 is vanaf nu beschikbaar voor MSDNsubscribers. Een download via Windows Update zal beschikbaar komen vanaf 10 maart.

   Lees meer...
28-2-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, FoxPro, Visual Objects, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer

SDN Magazine 108 klaar en vanaf vandaag online beschikbaar. De papieren variant is inmiddels verzonden naar de SDN leden.

   Lees meer...
25-1-2011 - .NET, ASP.Net, DotNetNuke, UX, Marcel Meijer
Microsoft Nederland is een online competitie gestart onder internet innovators & designers, genaamd Frame Rate Fest.    Lees meer...
5-1-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer
Op zaterdag 5 februari 2011 organiseert Sogeti samen met SDN, alweer voor de 4e maal, de Engineering World 2011. Thema van deze Engineering World luidt: Wat betekent de ‘Cloud’ voor jou?
   Lees meer...
15-12-2010 - .NET, SDN, UX, Sandra de Ridder
Timmy Kokke heeft zijn code en slides van zijn sessie Unit testing MVVM in Silverlight op het SDN event van 13 december op zijn  blog gepost, natuurlijk zijn ze ook hier op de site te vinden in het sessie overzicht van het event Source: Timmy K...    Lees meer...
Pagina 5 van 9Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  Volgende   Laatste