Nieuws

Huidige artikelen | Zoek | Syndicatie


SDN

3-10-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer

In onze reguliere magazines komt Cloud naast Mobile, Web en Desktop al veelvuldig aan bod, maar het momentum van de Cloud is nu en daarom hebben wij deze special gemaakt. In deze Cloud special lees je over de verschillende aspecten van de Cloud platformen.

   Lees meer...
13-9-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Bekijk de keynote van Microsoft //build/windows, vanavond 18.00 uur via http://t.co/XzTqSu4 en volg http:\\twitter.com\@bldwin of de tags #win8nl #w8nl via Twitter.

   Lees meer...
2-9-2011 - .NET, ASP.Net, SDN, UX, Marcel Meijer

Over twee weken is het zover. Dan zal het langverwachte Microsoft event rondom Windows 8 los barsten. We zijn alle erg benieuwd wat er gaat komen en wat er verteld gaat worden.

   Lees meer...
3-7-2011 - ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Visual Studio LightSwitch zal op 26 juli gelanceerd worden. Met LightSwitch komt er een tool op de markt, waarmee snel en eenvoudig business applicaties gebouwd kunnen worden voor de Desktop en de Cloud.

   Lees meer...
28-6-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, FoxPro, Visual Objects, DotNetNuke, UX, Architecture, Core Systems, Databases, Marcel Meijer

For the first time in October 2011, Trifork (http://trifork.ch) in partnership with the Dutch JTeam (http://jteam.nl), is organizing an international software development conference under the brand name 'GOTO Amsterdam'.

   Lees meer...
26-6-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Afgelopen donderdag werd in België de CommunityDay 2011 gehouden. Deze dag is kosteloos voor de bezoekers en wordt georganiseerd door alle Belgische usergroups en verenigingen. Dat doen ze nu al voor de vijfde keer op rij en het aantal deelnemers was deze keer gegroeid naar 450.

   Lees meer...
23-6-2011 - SDN, Maarten van Stam

Het tweede Software Development Event van 2011 ligt inmiddels achter ons. Het was wederom ook deze keer weer een leuke maar vooral leerzame dag voor de Nederlandse ontwikkelaars. Lees verder ...

   Lees meer...
28-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Roel Hans Bethlehem

Voor het eerst zijn Technet Live en de DevDays samengevoegd onder de vlag van de TechDays (www.techdays.nl). Technet Live en de DevDays vinden nog wel steeds op verschillende dagen plaats, respectievelijk 26-27 april en 28-29 april. Zelf heb ik de DevDays bezocht op de 28ste april.

   Lees meer...
17-4-2011 - .NET, ASP.Net, Delphi, IW, SDN, DotNetNuke, UX, Core Systems, Marcel Meijer

De SDN heeft nu ook een applicatie op de Windows Phone 7. Met deze app kun je de artikelen en nieuws berichten van de SDN site bekijken en lezen.

   Lees meer...
11-4-2011 - .NET, ASP.Net, IW, SDN, UX, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Dit jaar zal er geen TechEd Europe zijn, maar voor ontwikkelaars zijn er andere opties. Kun je niet naar de DevDays, dan is er in juni de DevConnections een prima alternatief met meer dan 50 sprekers en 100 tracks. Sprekers als Dino Esposito, Richard Campbell, Juval Löwy, Billy Hollis en John Papa verzekeren je van een topevent.

   Lees meer...
Pagina 4 van 17Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste