Nieuws

Huidige artikelen | Zoek | Syndicatie

Artikelen voor 2010

22-2-2010 - Overig, Marcel Meijer

Op donderdag 8 april wordt door Eduvision zowel het Joomla! Seminar als het Drupal Seminar gehouden. Als je niet bekend met Joomla! of Drupal, dan is dit een uitgelezen kans  om op de hoogte te komen.

 

   Lees meer...
17-2-2010 - .NET, IW, Architecture, Databases, Marcel Meijer

Voor het eerste kwartaal van 2010 organiseert Delta-N weer een nieuwe reeks gratis seminars.

   Lees meer...
17-2-2010 - IW, Databases, Marcel Meijer

Microsoft, HP en KVL Inpiratie Technologie hebben samen een zeer snelle datawarehouse-oplossing ontwikkeld, waarbij ook het ontwerp- en implementatietraject van een datawarehouse in korte tijd kan plaatsvinden. De oplossing is gebaseerd op Microsofts Fast Track Data Warehouse, bestaande uit een combinatie van ProLiant server hardware van HP, Windows Server en SQL Server en configuratierichtlijnen. KVL Inpiratie Technologie heeft zorg gedragen voor de versnelling van het ontwerp- en implementatietraject van data warehouses.

   Lees meer...
10-2-2010 - .NET, ASP.Net, IW, Overig, Marcel Meijer

eBook over de mogelijkheden van Office 2010

   Lees meer...
9-2-2010 - .NET, Architecture, Marcel Meijer

Vanaf vandaag zal de Release Candidate van Visual Studio 2010 en het .NET framework 4.0 beschikbaar zijn voor MSDN members. Vanaf morgen 10 februari zullen ze publiekelijk beschikbaar komen.

   Lees meer...
11-1-2010 - .NET, ASP.Net, UX, Sandra de Ridder

Van 26 - 28 april (data aangepast) komt Shawn Wildermuth met de Silverlight Tour naar Nederland voor een intensieve drie daagse Silverlight training.
De Silverlight Tour is een drie daagse cursus over Silverlight 3 en Silverlight 4 bèta. De inhoud wordt in drie stukken opgedeeld: ontwerp, ontwikkeling en de server. Na het volgen van de workshop zijn studenten in staat zelfstandig Silverlight 3 applicaties te ontwikkelen.

   Lees meer...
10-1-2010 - SDN, Overig, Marcel Meijer

Het Content Management Seminar wordt op donderdag 25 februari georganiseerd. Tijdens dit seminar wordt vooral uitgebreid aandacht gegeven aan de open source systemen Joomla!, Drupal en Typo3.

   Lees meer...
Pagina 8 van 8Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  Volgende   Laatste