Nieuws

Huidige artikelen | Zoek | Syndicatie

Artikelen voor 2009

19-10-2009 - .NET, Marcel Meijer
Vanaf vandaag is Visual Studio Beta 2 beschikbaar voor MSDN leden. Ieder andere developer kan vanaf woensdag 21 oktober deze versie downloaden van de MSDN site.    Lees meer...
19-10-2009 - .NET, Marcel Meijer
Op 21 november 2009 organiseren de SDN, Stichting dotNed en VBcentral samen het derde Nederlandse Code Camp. Dit is een dag lang met code, code sharing, freaking en gezellig samenzijn. Een evenement door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars. De regie ligt voor een belangrijk deel bij de deelnemers!    Lees meer...
8-10-2009 - Overig, Marcel Meijer

Op donderdag 19 november 2009 organiseert Eduvision het DTP Seminar. Het DTP Seminar is bestemd voor vormgevers, DTP-ers en webdesigners. Tijdens het seminar leert u onder andere wat de werking van de diverse programma's als Indesign, Photoshop en Illustrator zijn.

   Lees meer...
18-9-2009 - SDN, Marcel Meijer

Tijdens SDC 2009 wordt er op maandagavond 19 oktober, in samenwerking met Microsoft, het Windows 7 event voor Developers gehouden. Een uitgelezen kans om in één avond bijgespijkerd te worden over alles wat dit nieuwe platform voor ontwikkelaars zo belangrijk maakt.

   Lees meer...
10-9-2009 - DotNetNuke, erik van ballegoij

Vandaag is de CodePlex foundation opgericht. De stichting heeft zichzelf ten doel heeft gesteld open source en commerciële software developers bij elkaar te brengen.

   Lees meer...
10-9-2009 - DotNetNuke, erik van ballegoij

Gisteren heeft DotNetNuke Corporation bekend gemaakt dat de eerstvolgende grote release van het platform, versie 5.2, geen ondersteuning meer zal hebben voor SQL Server 2000.

   Lees meer...
11-8-2009 - IW, Mirjam van Olst

De New York Times publiceerde vorige week een artikel over SharePoint en het feit dat de verkoop van SharePoint ook tijdens de economische crisis nog blijft toenemen.

   Lees meer...
23-6-2009 - SDN, Rob Willemsen

One step ahead is de basis waarop Class-A al bijna 10 jaar succes boekt als kennisprovider. Dat succes zetten we door in onze samenwerking met Microsoft als partners in Learning Solutions.
Maak deze zomer kennis met Class-A als Learning Partner, profiteer van ons introductieaanbod van verschillende MOC trainingen voor slechts 100 euro per trainingsdag.

   Lees meer...
19-5-2009 - IW, Mirjam van Olst

In dit artikel wordt gesproken over de resultaten van een onderzoek naar het zoeken en vinden van documenten en expertise in een grote onderneming.
De resultaten zijn opvallend en vormen een zeer goed business case voor het neerzetten van een goede SharePoint oplossing!

   Lees meer...
9-5-2009 - IW, Marianne van Wanrooij

SharePoint MVP Andrew Woodward heeft een white paper geschreven over SharePoint Governance: putting businss back in control. Deze is te downloaden op de site van Office Applications

   Lees meer...
Pagina 3 van 5Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  Volgende   Laatste